Produsenter

Rimelig Webdesign

Webdesign med PrestaShop som rammeverk. Meget brukervennlig administrasjon (anbefales.)

Mer detaljer


Kr 5,500 eks. mva

Tilgjengelig: Tilgjengelig

Del Rimelig Webdesign

Rimelig Webdesign

Ønsker du en nettside hvor du selv kan enkelt endre innhold og bilder, da anbefaler vi en nettside med PrestaShop systemet som rammeverk. Du får med et av verdens beste systemer for søkemotoroptimalisering, og vi kan enkelt utvide med butikkløsning for deg hvis behovet melder seg. 

 

Her ser du hvor enkelt det er å legge til innhold og opprette nye sider:

 

enkel admin


Webdesign skal som all annen design bygge opp under bedriftens identitet og merkevare. Webdesign skal være en integrert del av organisasjonens overordnede markedsstrategi.


Webdesign er meir enn å forflytte presentasjonsmaterialet fra papir til internett eller å konvertere trykt materiale til digital form.


Webdesign og innhold/informasjon er de to viktigste elementene med en nettside, dette er vel egentlig en selvfølge. Når det gjelder webdesign er det flere viktige momenter som du bør tenke på før du setter i gang, og flere hevder at du bør planlegge innholdet på sidene før du begynner med selve designprosessen. Det er gjerne fordi enkelte kan blir altfor opphengt i hvordan websidene skal se ut uten å tenke så mye på innholdet. Men fremdeles er uttykket ”content is king” på internett gjeldene.

Data & IT Service hjelper deg gjennom hele prosessen, slik at forholdet mellom innhold og design avbalanseres til det optimale. Vi vil være tilgjengelig for tett kontakt under hele utviklingsprosessen for å kvalitetssikreet betst mulig resultat.

 

Leveres klargjort for egeninnsats !

Vi setter opp rammeverket, menyvalgene og 3 slidebilder.

Inkluderer installasjon av gratis tema/design. Dersom annet design ønskes, kommer det i tillegg. Pris for tema/design ligger normalt mellom kr 300-800,- eks.mva.

Vi er behjelpelig med å finne egnet tema/design.

DITS.no leverer nettsider og nettbutikker til kunder i hele landet. For kunder fra andre steder enn Bergen gjøres opplæringen via fjernstyring/presentasjon og telefon.